Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Projekt

Returnado AB

Returnado – Ett Klarna för returer inom e-handel

Den svenska startup som genom fokus på återkonvertering och automatisering av returhantering ökar e-handlarens lönsamhet växer.
Med returutmaningen som branschen har globalt förväntas konceptet ”reverse eCommerce” bli marknadsledande internationellt. Det är kritiskt för branschen att lösa returfrågan för att hitta sin lönsamhet – Returnado är lösningen. Det som gör konceptet världsunikt är att den inte bara hjälper e-handlare med administrationen utan även driver konsumenter mot återkonvertering, vilket ökar e-handlarnas lönsamhet. Wellstreet, Stockholms universitet Inkubator, Vinnova och Almi har gått in som medinvesterare.

SvD Näringsliv – Framtidens entreprenör 2016

Given uppköpskandidat

Returnado har i skrivande stund skrivit avtal med några av de största e-handelsaktörerna samt klädesvarumärkena och detaljhandelsaktörerna på marknaden.
Några av Sveriges största och mest folkkära varumärken har gett Returnado förtroendet att hantera en av de viktigaste delarna av handeln, deras returer. Att arbeta med aktörer som är i framkant digitalt och otroligt starka på fysisk handel passar vår omnikanalslösning som handen i handsken, säger grundaren Haider Abdo i ett pressmeddelande.

Breakit – Ny startup ska lösa e-handlarnas problem med missnöjda kunder


Läs presentationen om bolaget.

Kolla in hemsidan här.


Läs alla våra nyheter om Returnado AB här.