Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Tinearity G1 – Duearity startar försäljningen av sin första produkt

Tinearity G1

Tinearity G1 – nu påbörjar Duearity en pre sale-kampanj som gör det möjligt för kunder runt om i Europa att förbeställa bolagets första produkt. Kampanjen håller på fram till sommaren 2022, då Duearity räknar med att produkten CE-märks och kan börja säljas. Duearity har som målsättning att få 3 000 betalande kunder under 2022.

Tinearity G1 är världens första och minsta medicintekniska produkt som enbart är utvecklad och tillverkad för lindring och behandling av tinnitus. Målet är att produkten ska vara så flexibel att personer som lider av tinnitus kan använda den när som helst och var som helst, oavsett tid på dygnet.

Duearity är ett svenskt medtechbolag med huvudkontor i Malmö som har utvecklat en unik produkt och ett unikt AI-system som med hjälp av Bone Conduction Technology till innerörat syftar till att avsevärt lindra symptom, underlätta vardagen för dem som lider eller besväras av tinnitus.

Läs mer om Duearity

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!