TigerQ ökar försäljningsaktiviteter och produktutveckling

mars 22, 2021

TigerQ ökar försäljningsaktiviteter och produktutveckling

TigerQ har nyligen genomfört en framgångsrik finansieringsrunda för att öka bolagets möjligheter att driva produktutveckling, försäljningsaktiviteter och marknadsutvidgning.

”Nu kommer vi att kunna öka våra försäljningsinsatser och produktutveckling för att ytterligare validera vår teknik. För oss är det ett fantastiskt tillfälle att nu kunna bygga på den attraktionskraft vår teknik har hos kunder och verkligen visa vår potential. Vi har redan visat att vi lockar kunder med våra flexibla och högspecialiserade tjänster”, säger David Yudovich, vd för TigerQ till SmiLe Incubator.

CBC-investeringen TigerQ har en unik och träffsäker metod för analys av DNA, vilket forskare använder för att studera och utveckla nya behandlingsmetoder för genetiska sjukdomar och cancer. Bolaget arbetar med att kommersialisera tjänster som är kopplade till metoden CRISPR-Cas9 som tilldelades Nobelpriset i kemi 2020.

Enligt tidigare kommunicerad plan kommer TigerQ ha positivt kassaflöde redan i år och inom fem år omsätta 500–600 miljoner kronor. Den potentiella internationella marknaden uppskattas till över 10 miljarder kronor per år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bläddra mellan nyheter