Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Swiftlys rekryteringsplattform växer snabbt – samarbeten med Microsoft, WeWork & Google

Swiftlys rekryteringsplattform växer snabbt – samarbeten med Microsoft, WeWork & Google

Sedan CBC-investeringen Swiftly lanserade den första versionen av bolagets rekryteringsplattform har antalet användare ökat kraftigt både på arbetsgivarsidan och bland arbetssökande. Swiftly har pågående samarbeten med bland andra Microsoft, WeWork och Google för att fortsätta utveckla gränssnittet och under det tredje kvartalen av 2022 är planen att genom internationell marknadsföring skala upp plattformen till en global rekryteringslösning.

– Den första webbversionen av rekryteringsplattformen gjordes nyligen tillgänglig över hela världen och vi planerar att lansera en app-version i augusti 2022. Amazon, Nexer Group och WeWork är några av de bolag som idag använder vår lösning, säger Aditya Gudipudi, vd och grundare Swiftly.

Swiftly är en del av Micosoft for Startups och även AI Sweden Accelerator och det är i den kontexten som CBC-investeringen får expertstöd i att skapa ett så effektivt och användarvänligt gränssnitt som möjligt för en global marknad.

– Vi har även ingått ett partnerskapsavtal med Predict Leads för att säkra fler än 10 miljoner jobb över hela världen till plattformen. Vi kommer anpassa och träna AI:n land för land inledningsvis, med fokus främst på Sverige, Danmark, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland och Indien, säger Aditya Gudipudi.


Swiftly har utvecklat en digital rekryteringsplattform som effektiviserar anställningsprocessen för företag, rekryterare och arbetssökande. Swiftlys lösning letar samt söker jobb automatiskt åt kandidaten över hela marknaden dygnet runt och ger för värdefull feedback samt rekommendationer på ett banbrytande sätt. Swiftlys AI sköter hela processen fram till intervjun. Det personliga mötet mellan kandidat och rekryterare är avgörande, därför effektiviserar Swiftly processen så att rätt kandidat träffar rätt rekryterare snabbare.

Läs mer om Swiftly

Besök Swiftlys hemsida här

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!