Returnado fulltecknat på två veckor

januari 30, 2019

Returnado

Vårt nya investeringsprojekt Returnado blev fulltecknat på bara två veckor. Håll utkik via vår medlemssida om nya projekt!

Läs mer om det spännande företaget här nedan.


Ett Klarna för returer inom e-handel

Returnado, den svenska startup som genom fokus på återkonvertering och automatisering av returhantering ökar e-handlarens lönsamhet växer.
Med returutmaningen som branschen har globalt förväntas Returnados unika koncept ”reverse eCommerce” bli marknadsledande internationellt. Det är kritiskt för branschen att lösa returfrågan för att hitta sin lönsamhet – Returnado är lösningen. Det som gör Returnado världsunikt är att den inte bara hjälper e-handlare med administrationen utan även driver konsumenter mot återkonvertering, vilket ökar e-handlarnas lönsamhet. Wellstreet, Stockholms universitet Inkubator, Vinnova och Almi har gått in som medinvesterare.

SvD Näringsliv – Framtidens entreprenör 2016

Given uppköpskandidat

Returnado har i skrivande stund skrivit avtal med några av de största e-handelsaktörerna samt klädesvarumärkena och detaljhandelsaktörerna på marknaden.
Några av Sveriges största och mest folkkära varumärken har gett Returnado förtroendet att hantera en av de viktigaste delarna av handeln, deras returer. Att arbeta med aktörer som är i framkant digitalt och otroligt starka på fysisk handel passar vår omnikanalslösning som handen i handsken, säger Returnados grundare Haider Abdo i ett pressmeddelande.

Breakit – Ny startup ska lösa e-handlarnas problem med missnöjda kunder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bläddra mellan nyheter