Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Positiv utveckling i Inflight

I Inflight har nu två mycket framgångsrika testflighter på kommersiell rutt (MAD – TLV) och en demonstration i Iberias VIP loungen i Madrid genomförts. Detta är alltså med riktiga passagerare.

Bolaget har fått bra feedback, inte bara på den tekniska delen men också på betalningsvilja och ’perceived benefit’. Piloten är del av Hangar 51 programmet som är en accelerator som drivs av IAG där bl.a. Iberia och British Airways ingår.

Det var redan en stor framgång att komma in i programmet och nu blev det också en succé. Detta innebär att bolaget går in i en mycket intressant och kanske avgörande period för Inflight med ett flertal viktiga förhandlingar; nytt kontrakt med Airbus, ny pilot med Iberia, nya avtal med Samsung och Oculus (Facebook) – på hårdvaran, samarbetsavtal med P3 – världens främsta konsult/expert inom Connectivity, Distributionsavtal med IATA – har redan tjuvstartat lite genom att utbilda 50 av deras säljare, och sist men definitivt inte minst, förhandlingar om piloter med fler flygbolag som är långt gångna i flera fall – bl.a. Qatar, Singapore, AirAsia, Jetblue.

Det finns förutsättningar även för en strategisk investering från IAG. Med tanke på utvecklingen det senaste kvartalet kommer en uppjustering av intäktsprognoserna att ske. VR Technologies har kommit att bli ett av CBC´s mest eftertraktade investeringar sedan lanseringen den 12 oktober 2017. Bolaget har trots sina ynka tre år redan avtal med Airbus. Airbus har flertalet gånger bekräftat vikten av ett anpassat och begränsat IFE (In-Flight Entertainment) VR-system. VR kommer att bli en standard i luften, vilket ansvariga för flertalet bolag går i god för bland andra KLM Air France.

Inflight VR har idag den enda IFE-anpassade plattformen för säker IFE VR.

Läs mer om plattformen och bolaget här!

Ladda ner verksamhetsbeskrivning här

Aktierna är slutsålda

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!