Gigleer Pågår Imitera AB Pågår GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Genomförd LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Pågår Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Genomförd

Pharmivas VD om börsintroduktionen och lanseringsplanen

Pharmivas VD om börsintroduktionen och lanseringsplanen

Christina Östberg Lloyd, vd på Pharmiva, berättar i en intervju med Insight Direkt om vad det tillförda kapitalet från börsintroduktionen innebär för lanseringen av läkemedlet Vernivia.

”Det betyder jättemycket att komma in på börsen, framför allt betyder det att vi har gått igenom en process där vi verkligen vänt upp och ner på allting för att se att vi är på rätt väg och det nålsögat har vi gått igenom”, säger Christina Östberg Lloyd i intervju.

Femtech-bolaget Pharmiva satsar på kvinnohälsa och kommer använda det tillförda kapitalet från börsintroduktionen till att lansera läkemedlet Vernivia. Lanseringsplanerna är i full gång och produkten är godkänd och verifierad, produktionsprocessen är säkrad, marknadsplanen är färdig och försäljningen av Vernivia kommer starta i Sverige.

”Vi har stöd i professionen och säljstarten kommer vara i Sverige. Här ser vi att e-handeln är viktig och vi kommer naturligtvis titta på kontakten med apoteken”, säger Christina Östberg Lloyd i den filmade intervjun med Insight Direkt.

Läs mer om Pharmiva här.

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!