Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

Pharmiva tecknar avtal med Apoteket

Pharmiva tecknar avtal med Apoteket

Pharmiva meddelar i ett pressmeddelande att de har tecknat ett samarbetsavtal med Apoteket inför den kommande lanseringen av Vernivia® – den första antibiotikafria behandlingen av bakteriell vaginos som både botar infektionen och lindrar symtomen. Med cirka 1 000 fysiska handelsplatser och en välutvecklad e-handelsplattform är Apoteket en av Sveriges största apotekskedjor.

Vernivia är en ny CE-certifierad och receptfri medicinteknisk produkt för behandling av bakteriell vaginos, en infektion som årligen drabbar var tredje kvinna i åldern 14–49 år. Lanseringen av Vernivia via Apotekets e-handelssortiment är det första steget i Pharmivas långsiktiga strategi att kommersialisera och utveckla produkter som förbättrar vaginal hälsa.

”Vi är glada över att ett ha tecknat avtal med en av Sveriges största apoteksaktörer redan nu. Det är en kvalitetsstämpel för både Pharmiva och vår produkt Vernivia och avtalet innebär att vi nu ligger före vår egen tidsplan för lanseringen på den svenska marknaden. Inom en snar framtid kommer kvinnor snabbt och enkelt kunna få tillgång till en ändamålsenlig behandling av bakteriell vaginos, något som länge har efterfrågats av både patienter och profession” säger Christina Östberg Lloyd, vd, Pharmiva AB.

Läs mer om Pharmiva här.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn