Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

Pharmiva AB får ISO Certifikat

Pharmiva

Pharmiva AB har erhållit ISO Certifikatet för ISO13485. Det innebär att man har ett kvalitetsledningssystem för medicinteknisk produkter som uppfyller kraven enligt ISO 13486.
Certifikatet är ett stort steg framåt för Pharmiva AB där nästa steg nu är att få CE-godkännande för bolagets en-dosprodukt. Förhoppningsvis kan detta ske innan årsskiftet.

Företaget ligger i hjärtat av kvinnors hälsa och hanterar det växande problemet med antimikrobiell resistens eller AMR. Teknikplattformen är baserad på HPLA, en kombination av naturligt förekommande föreningar, exklusive utveckling av resistens. De transformativa funktionerna i bolagets teknologiplattform gör det möjligt att ta itu med de tre huvudområdena där behandling av STI som är utsatta för antibiotikaresistens ingår. Varje år smittas mer än 450 miljoner människor av de vanligaste sexuellt överförda indikationerna. Det saknas effektiva behandlingar för många av dessa sjukdomar där många förvärras av globalt ökande antimikrobiell resistens (AMR).


Pharmiva ingår i vår investeringsportfölj som sedan 2018 allt mer präglas av investeringar i hållbar utveckling. God hälsa och välbefinnande är en av 17 av FN:s globala hållbarhetsmål, därför har CBC Investment Group AB valt att investera i en rad av företag som verkar för att uppfylla de globala hållbarhetsmålen.

Läs mer om Pharmiva här!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn