Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Nyhetsbrev Lurkit – 28 januari

Lurkit Creator Pages Nyhetsbrev

Spännande nyheter angående Lurkware, eller Lurkit som plattformen heter, då nya funktioner har lanserats på hemsidan samtidigt som vi kan ta del av framtida planer.

Först och främst har ”Creator Pages” lanserats, vilket är en funktion där en innehållsskapare samlar alla kanaler på ett och samma ställe.

Läs hela nyhetsbrevet här – Översättning till svenska hittar du nedanför.


Hejsan alla!

Idag kommer vi att prata om några stora saker – nämligen uppdateringen av Creator Pages och den kommande Creator Analytics-funktionen.

Creator Pages

Strax före jul släppte vi en stor uppdatering för Creator Pages. Med detta kan du som innehållsskapare sammanställa allt ditt innehåll till en sida. I uppdateringen ingick möjligheten att anpassa design och en korrekt onboarding-process för nya användare. Vi är glada över att se alla dina skapelser hittills!

Vi kommer att förbättra Creator Pages under de kommande månaderna med mer anpassningsbarhet (färgval och mer variation i innehållspresentation). Om du är intresserad av att ta reda på mer om hur Creator Pages fungerar kan du hitta vår guide här.

Creator Analytics

Ni bad om det – då skapar vi det! Det här är en funktion som vi är mycket glada över att kunna tillkännage. Creator Analytics kommer att vara en allt-i-ett-lösning för att enkelt hålla reda på och analysera din prestanda på alla plattformar.

Creator Analytics Lurkit Nyhetsbrev

Kombinera detta med en dashboard där du kan se ditt totala följande (från dina streams, videor och sociala medier i kombination), engagemang och räckvidd (och möjligheten att exportera allt till en PDF för att skicka till sponsorer) – vi strävar efter att ge dig en enkel lösning på ett tidskrävande problem – hela tiden mäta och visa upp din tillväxt.

Om några andra saker …

När Creator Pages släpps och Creator Analytics snart kommer kommer vi närmare att skapa ett kommandocenter för skapare. Vi är energiska och glada över vår nuvarande färdplan för de kommande sex månaderna (som vi kommer att prata mer om i vårt kommande februari-inlägg) och vi hoppas att du kommer att njuta av det som kommer!

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!