Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

nShift: ”Alla företag som fraktar paket behöver vår mjukvara”

nShift: ”Alla företag som fraktar paket behöver vår mjukvara”

SaaS-företaget nShift, som köpte Returnado för deras returhanteringssystem, satsar på att bli den nya ledande aktören inom pakethantering och frakt till hela världen. Bolaget är resultatet av en sammanslagning mellan Returnado, Unifaun och Consignor, och levererar nu leveranshanteringslösningar till e-handelsbutiker, återförsäljare, tillverkare och 3PL-företag.

”Alla företag som fraktar alltifrån några hundra till flera miljoner paket varje år behöver vår mjukvara,” säger Lars Pedersen, vd på nShift.

nShift erbjuder en molnplattform så att kunderna kan automatisera och optimera alla steg av leveranshanteringsprocessen. Bolaget kan leverera fraktlösningar till över 190 länder. Returnados tjänster kallas numera för nShift Returns och gör det enklare för både handlare och kunder att hantera returer.

”Många handlare är väldigt intresserade av att den typen av tjänster, att man kan köpa något nytt i samband med att man skickar tillbaka den gamla varan. När man gör på det viset så innebär det att inkomsten inte går förlorad. Samtidigt kan säljaren snabbt och smidigt se vilka varor det är som kommer tillbaka. Det är stora kostnader man kan skära i när det gäller detta, samtidigt som man kan minska miljöpåverkan väldigt mycket”, säger Lars Pedersen, vd på nShift.

nShift köpte Returnado i augusti 2021. Förvärvet byggde på två ersättningsnivåer, en del direkt betalning och en del baserad på prestation, varvid den totala köpeskillingen kan bli 75 miljoner kronor. nShift har 450 anställda på 10 kontor i Europa, och har i dagsläget över 90 000 kunder runt om i världen.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn