Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Lurkware lanserar ytterligare tjänster under 2022 – förstärker teamet för att utveckla AI och Machine learning

Lurkware lanserar ytterligare tjänster under 2022 – förstärker teamet för att utveckla AI och Machine learning

Lurkware lanserade bolagets första B2B-tjänster i början av förra året där deras influencerplattform Lurkit automatiskt kopplar ihop gamingbolag med tusentals anslutna gaminginfluencers. Lurkware lanserar ytterligare tjänster under 2022 som markant kan öka bolagets marknadsvärde.

– 2021 var året då vi blev en helhetslösning kring influencer marketing för många av våra kunder och under året lanserade våra kunder totalt sett över 300 kampanjer på vår plattform. Vi har flertalet stora releaser planerade under 2022 med syfte att vi ska bli en nyckelspelare i det här segmentet, säger Sam Niskanen, vd Lurkware.

För att kunna hantera kundtillströmningen och utveckla AI-funktionalitet och machine learning kommer bolaget inom kort rekrytera bland annat affärsutvecklare och data scientist. Målet är att utöka teamet från 15 till cirka 25 medarbetare.

– Då vi samlar stora mängder data kring alla spel som släpps så finns det många områden där vi kan applicera AI och machine learning för att hjälpa våra kunder att arbeta mer effektivt. Vi kommer kunna föreslå en mängd förslag och insikter, exempelvis när de ska jobba med en specific influencer baserat på när de har störst tittarantal. Vi kommer också att kunna ge projektioner för hur framtiden ser ut för ett spel där vi kan vara proaktiva med att exempelvis ge förslag om att marknadsföra spelet i en viss region.

Pandemin har lett till att digital underhållning har växt kraftigt. Tittar man specifikt på influencer marketing inom gaming så har både antalet tittare och influencers mer än dubblats. Det är något som Lurkware ska ta fast på.

– Vi har som mål att fortsätta utveckla en disruptiv produkt för gamingmarknaden och göra livet enklare för både gamingbolag och influencers.

Om Lurkwares plattform

Lurkit är ett sofistikerat ekosystem för datadrivna samarbeten mellan spelutvecklare, spelförläggare och influencers. De har utvecklat ett kraftfullt och intuitivt analysverktyg för Twitch och YouTube och kombinerat det med ett kampanjverktyg i världsklass. Lurkit möjliggör direkta samarbeten mellan utvecklare som vill nå ut med sina spel, och de influencers som kan skapa trovärdigt innehåll till passande målgrupper. Inga mellanhänder behövs vilket innebär en markant förenkling av denna typ av marknadsföring. Lurkware lanserar ytterligare tjänster under 2022 genom utveckling av AI-funktionalitet och machine learning.

Läs mer om Lurkware och plattformen Lurkit

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!