Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

Julhälsning från CBC Investment Group

Julhälsning från CBC Investment Group

Året går mot sitt slut och snart lägger vi ännu ett år bakom oss.

För CBC:s del är detta året då vi fyllt 10 år. För 10 år sedan startades bolaget mitt i en lågkonjunktur för att ge alla intresserade möjlighet att göra investeringar i spännande tillväxtbolag. Då var vårt motto ”We walk the talk”, det är det än idag , och det gör oss stolta.

I en orolig omvärld försöker vi också ta vårt ansvar i det lilla. Vi har under året sponsrat Näringslivet möter förorten och istället för några julgåvor så skänker vi en slant till Stadsmissionen. Vi tror att alla är eniga om att där gör pengarna bättre nytta.

Nu önskar vi vår fantastiska personal och alla våra medlemmar en god och fröjdefull jul. Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med er alla!


P.S Vi är tillbaka på kontoret den 7 januari, under tiden når ni oss sporadiskt på info@cbcgroup.se och våra respektive mailadresser.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn