Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Global skohandlare online väljer Authenticos hybridlösning för att skydda kunddata

Global skohandlare online väljer Authenticos hybridlösning för att skydda kunddata

Den nederländska skohandlaren Unlimited Footwear Group, med varumärken som Bullboxer, Rehab och Nubikk, väljer nu Göteborgsbaserade it-säkerhetsföretaget Authentico som partner för att värna sina kunders dataintegritet. Den nya hybridlösningen, dels molntjänst, dels hårdvara, ska skydda databaser och kryptera inloggningsuppgifter för bolagets mer än femtontusen kunder över hela världen.

Det är första gången ett företag utanför Sverige köper Authenticos nya molntjänst. Affären ses som en viktig milstolpe då den visar marknaden de fördelar som finns med den nya hybridlösningen, som har utvecklats för att möta behovet av ett komplett dataskydd för både hårdvara och mjukvara.

– Unlimited Footwear Group består av tre olika affärsområden, som var och en har en egen databas, så i själva verket är detta tre olika kundprojekt i en och samma affär. Vårt samarbete kommer att ge ringar på vattnet både i och utanför Europa, säger Oscar Blenner, säljchef på Authentico.

Unlimited Footwear Group, med en omsättning på cirka 140 MEUR per år, är verksamt i fler än femtio länder. Företaget designar, marknadsför och distribuerar skor för män, kvinnor och barn, genom egna varumärken som Bullboxer, Nubikk, Rehab, Braend och licensierade märken, bland andra Björn Borg, G -Star Raw och Levis barn.

– De valde Authentico och vår hybridlösning för att kunna erbjuda sina kunder bästa tänkbara skydd av lösenordsuppgifter och för att skydda sina egna databaser mot dataintrång. Vi blir en viktig pusselbit i skyddet mot hackare.

Authenticos hybridlösning kombinerar smidigheten i molnet med stabiliteten och säkerheten hos fast it-infrastruktur.

– Tack vare molndelen i vår hybridprodukt blir lösningen skalbar och ledtiderna minskar, då kunderna inte är beroende av egen it-infrastruktur. Dessutom gör det att vi kan erbjuda ett större tjänsteutbud, till exempel dataövervakning, analyser och åtgärder på distans.

Samarbetet inleds under hösten 2021.

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!