Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Gigleer nu en av Sveriges största arbetspooler inom hotell, restaurang och café

Gigleer nu en av Sveriges största arbetspooler inom hotell, restaurang och café

CBC-investeringen Gigleer har en nyutvecklad matchningsplattform som gör det enklare och snabbare för hela besöksnäringen att rekrytera extrapersonal. Sedan lanseringen i april 2022 har tjänsten vuxit explosionsartat. Idag är Gigleer en av Sveriges största arbetspooler inom HoReCa, hotell, restaurang och caféer, där över 21 000 arbetssökande anslutit sig och skapat konto för att söka arbete. Över 600 arbetsgivare använder Gigleer.

I somras var Gigleer den fjärde mest nedladdade appen i Google Play och App Store. I oktober skrev bolaget samarbetsavtal med Martin & Servera, Sveriges ledande grossist inom HoReCa.

– Tillväxten har gått mycket snabbare än vi någonsin kunnat tro. Vi har nyligen inlett ett samarbete med Personalkollen, ett ledande personal- och lönesystem för bland annat hotell och restauranger, och gör satsningar internt genom att rekrytera tre nya utvecklare, säger Marcus Boström, vd och grundare Gigleer.

Bolaget utvecklar också en ny app för backoffice, riktad mot HoReCa-branschen, och har inlett förarbete för lansering i Norge, bland annat genom att ta fram franchise- och distributörsavtal.

– Vi har även inledande dialoger med PSG Equity och deras dotterbolag Mapal, ett stort hospitality-bolag i Europa, och får löpande förfrågningar från branschen, säger Marcus Boström.


Gigleer är en svenskutvecklad tjänst som matchar uppdrag inom gig-ekonomin på ett helt nytt sätt, en framtidens platsbank. Den digitaliserade tjänsten stänger gapet mellan arbetstagare och arbetsgivare, både när det gäller att tillsätta tjänster och kunna ge omdömen på såväl arbetsgivare som arbetstagare. Arbetstagana arbetar alltid på rättvisa villkor, Gigleer motverkar på det sättet även svarta löner. Arbetsgivarna får ett nytt effektivt verktyg att rekrytera på samma villkor. Att använda Gigleer för arbetstagare innebär att hitta jobb lätt och få betalt direkt efter avslutat arbetspass, och för arbetsgivarna är det både enkelt och smidigt att attrahera ”gigarna” som numer är nödvändiga för att få verksamheten att gå runt då det råder brist på personal i branschen.

Läs mer om Gigleer här

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!