Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Friendbase vd nominerad i Changemaker Map

Friendbase vd nominerad i Changemaker Map

Den senaste CBC-investeringen Friendbase och deras vd Deborah Lygonis är nominerad till det nordiska initiativet Changemaker Map, som kan vara en person eller ett projekt som har identifierat en samhällsutmaning, utvecklat en lösning och samlat ett team för att lösa problemet i praktiken.

– Jag är stolt att ha blivit nominerad och utvald att finnas med på Nordic Changemaker Map Sweden, säger Deborah Lygonis VD på Friendbase.

Nordic Changemaker Map är en sammanställning och kartläggning över entreprenörer som jobbar för att påverka olika branscher i positiv riktning. Arbetet pågår nu med att sammanställa de nominerade, vilket kommer uppdateras efter sommaren.

Om Changemaker Map:

Ashoka Nordic är den första oberoende och systemförändringsorienterade organisationen som täcker Norden. Vi har nästan 40 års erfarenhet av att arbeta globalt med systemförändringar, socialt entreprenörskap och hur man kan inspirera och göra det möjligt för människor att bli Changemakers i sina liv, företag och samhällen.

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!