Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Friendbase rekryterar TikTok-rådgivare som etik- och säkerhetsansvarig

Friendbase rekryterar TikTok-rådgivare som etik- och säkerhetsansvarig

Ett led i att leverera premiumtjänster på nätet är att hitta och rekrytera rätt kompetens. Nu har Friendbase tagit in David Ryan Polgar, grundare av All Tech is Human, för att ta ansvar för säkerhet och etik på det virtuella nätverket. David är en flitigt anlitad internationell talare gällande etik och säkerhetsfrågor på internet och är dessutom medlem i TikToks Advisory board för etik och innehåll.

– David kliver in hos oss operationellt efter sommaren och kommer att representera Friendbase och föra vår talan i frågor som berör just säkerhet. Det här är ett viktigt steg i att erbjuda en trygg och säker underhållnings- och utbildningstjänst till världens ungdomar, säger Debbie Lygonis, vd på Friendbase.

Organisationen All Tech is Human, som David grundat, arbetar som ett nav för att sammanföra olika intressenter inom tech-världen för att påskynda den tekniska utvecklingen samt öka mångfalden bland de röster som hörs i viktiga teknik- och samhällsfrågor.

Läs mer om David Ryan Polgar

Läs mer om Friendbase

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!