Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

Friendbase ny medlem i Swedish Edtech Industry

Friendbase ny medlem i Swedish Edtech Industry

Friendbase är ny medlem i Swedish Edtech Industry, branschorganisationen för utbildningsteknologi. Tidigare tillät Swedish Edtech Industry endast företag med skolväsendet som kund att bli medlem, men det har nu förändrats.

”Det är Swedish Edtech:s vision 2024 som innebär att den drygt fyra år gamla branschorganisationen nu har vidgat fokus och även välkomnar edtechföretag som vänder sig direkt till konsument och näringsliv. Ett naturligt steg att ta, eftersom det livslånga lärandets betydelse och behovet av kompetensomställning har ökat dramatiskt under pandemin”, skriver Swedish Edtech Industry i ett pressmeddelande.

Även för Friendbase är medlemskapet ett naturligt steg i bolagets utveckling och framtidsplaner där pedagogiskt innehåll är en viktig del.

– I kommande versioner av Friendbase kommer lärospel och quiz utgöra en viktig del av vår plattforms innehåll. Vi är i diskussion om samverkan med andra innehållsleverantörer av digitala läromedel för att kunna leverera högkvalitativt pedagogiskt innehåll. Att vara medlem i Swedish Edtech Industry ger oss insikt i hur branschen utvecklas och få en kontinuerlig uppdatering om nyheter, andra medlemmar och regelverk, säger Deborah Lygonis, grundare och vd för Friendbase.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn