Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Duearity ingår återförsäljningsavtal med Transistor för Norge och Sverige

Duearity ingår återförsäljningsavtal med Transistor för Norge och Sverige
Duearity ingår återförsäljningsavtal med Transistor för Norge och Sverige

Duearity tillkännagav 29 november att bolaget ingått ett återförsäljaravtal med AB Transistor Sweden, med syfte att sälja Duearitys tinnitusprodukt Tinearity G1 till privatkunder och regioner i Sverige och Norge.

– Bolagen har fört samtal under en längre tid och vi fick tidigt stort förtroende för Transistor. Vi bedömer att Transistor har mycket god erfarenhet och stora kunskaper om hörselområdet och har förmågan att bedriva en framgångsrik marknadsföring och försäljning, säger Fredrik Westman, VD Duearity AB, i ett pressmeddelande.

Transistor har drygt 70 års erfarenhet av att skapa banbrytande lösningar för personer med nedsatt hörsel. Bolaget säljer sina produkter i bland annat Sverige, Norge och ett flertal länder, kunderna är både privatpersoner och offentliga aktörer.

Bolaget har rätt att, jämte Duearity, marknadsföra och sälja Tinearity G1 i Sverige och Norge till kunder, både privatkunder och till regioner. Transistor startar försäljningen så fort Duearity erhåller CE-certifikatet för Tinearity G1. Besked om CE-certifikatet förväntas komma i december 2022.

Läs pressmeddelandet här

CBC-investeringen Duearity AB är ett svenskt medtech-bolag som har utvecklat en unik behandlingsmetod mot tinnitus. Tillståndet ger en obotlig påtvingad ton, som uppstår i örat trots att det inte finns något yttre ljud. Tinearity G1, deras tinnitusprodukt, består av ljudelement som placeras på självhäftande adaptrar vilka i sin tur placeras bakom öronen för att på så sätt överföra ljudet och hålla örongångarna fria.

Läs mer om Duearity

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!