Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

CBC stödjer Göteborgs Stadsmission så att inga barn ska behöva gå hungriga i jul

CBC stödjer Göteborgs Stadsmission så att inga barn ska behöva gå hungriga i jul

Som årets julgåva har vi på CBC valt att donera pengar och bli Göteborgsvän till Göteborgs Stadsmission. Pengarna kommer gå till matkassar till 20 barnfamiljer och vinterkläder till 20 barnfamiljer.

– Vi är ett Göteborgsföretag och vill hjälpa utsatta föräldrar och barn här så att de har det nödvändigaste nu under de kalla månaderna och julen. Stadsmissionen gör ett otroligt arbete för att hjälpa människor som lever i hemlöshet, fattigdom och social utsatthet, och vi är stolta över att kunna bidra till det, säger Niklas Palmlöf, vd CBC.

Stiftelsen Göteborgs kyrkliga stadsmissions idé är att stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap och att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet. Stiftelsen arbetar dagligen med att stödja människor som lever i hemlöshet, med ett missbruk, psykisk ohälsa eller på annat sätt har hamnat utanför i samhället.

Läs mer om hur du kan stödja deras arbete: https://www.stadsmissionen.org/

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!