Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

CBC önskar god jul och gott nytt år

CBC önskar god jul och gott nytt år

Julen är en tid av värme och omtanke som vi gärna tillbringar tillsammans med familj och vänner. Precis så skall det också vara. Men julen kan också vara en tid av bråk, brutna löften och besvikna barn. Ensamheten är som påtagligast under julen för den som inte har någon att fira med. Inför julen är omtanken om varandra extra värdefull.

Under dessa snart två år av pandemi så har vår verksamhet här på CBC som väl är flutit på i princip oförändrat. Vi har förskonats från mycket av pandemins fasor men det har fått oss att fundera över vad vi kan bidra med till samhället och de som inte är lika lyckligt lottade.

Tillsammans med våra medlemmar så samlade vi under oktober in pengar till Rosa Bandet. Tack alla ni som bidrog tillsammans med oss!

I stället för julgåvor har vi valt att skänka pengar och bli Göteborgsvän till Göteborgs Stadsmission för att stötta deras fina och ovärderliga arbete.

Onsdag den 22 december stänger vi och ger alla våra fantastiska medarbetare tid att njuta av julens fröjder och fira in ett nytt år. Den 3 januari är vi tillbaka igen. Under tiden når ni oss på info@cbcgroup.se.

Med önskan om en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!