Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

CBC-investeringen Returnado uppköpt av global aktör inom leveranslösningar

CBC-investeringen Returnado uppköpt av global aktör inom leveranslösningar

Det svenska startup-företaget och CBC-investeringen Returnado har köpts upp av nShift, en sammanslagning av fraktaktörerna Unifaun, Consignor och Transsmart. Syftet med nShift är att skapa en global leverantör av lösningar för hantering av molnleveranser för e-handelsbutiker, återförsäljare, tillverkare och 3PL-företag.

”Detta är ett spännande steg framåt och början på nästa kapitel av omvandlingstillväxt för nShift. Med det senaste förvärvet och integrationen av Returnado är vi i en position nu mer än någonsin för att fortsätta leverera de allra bästa lösningarna för våra kunder och hjälpa dem att lösa första till sista milens logistikutmaningar”, säger Petri Oksanen, partner på Francisco Partners som är en av huvudägarna av nShift, i ett pressmeddelande.

Förvärvet bygger på två ersättningsnivåer, en del direkt betalning och en del baserad på prestation, varvid den totala köpeskillingen kan bli 75 miljoner kronor.

Läs mer på Ehandel

Läs mer på Dagens Logistik

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn