Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Brainreader stärker dotterbolaget i USA – siktar på stark tillväxt och flera produktlanseringar 2022

Brainreader stärker dotterbolaget i USA

Brainreader stärker dotterbolaget i USA. Bolagets målsättningar för 2022 är att lansera flera nya produkter och utöka antalet användare av bolagets system Neuroreader. Dessutom siktar de på att öka tillväxten i USA med Omar Gallardo Roca. Han tillträder som ny operativ chef i Brainreaders USA-baserade dotterbolag Brainreader Inc.

– Under förra året fortsatte vi bygga distributionskanaler och leverera nya funktioner i Neuroreader-systemet till våra kunder. Vi utökade även säljteamet i USA och tillsammans med Omar Gallardo Roca kommer de kunna ta vara på den ökande efterfrågan på lösningar för analys av MRI-hjärnskanning såsom Neuroreader, säger Mads Fiig, vd Brainreader.

Brainreader startade dotterbolaget i USA, Brainreader Inc, i juni 2021 för att kunna verka på den amerikanska marknaden och enklare göra affärer med amerikanska kunder. Bolaget rekryterade nyligen Omar Gallardo Roca som ny operativ chef för Brainreader Inc.

– Omar har 20 års erfarenhet av branschen och affärsutveckling av tidiga startups. Han kommer fokusera på att fortsätta stärka vår amerikanska organisation med målsättningen att leverera stark tillväxt och samtidigt bibehålla den höga kundnöjdheten.

Förutom satsningen i USA fortsätter Brainreader att samarbeta med Aalborg Universitet för att utveckla nya lösningar inom AI. Bolaget för även diskussioner fler universitet i USA för att addera nya prediktiva funktioner till Neuroreader-systemet.

– Prognosen för året är att vi kommer kunna genomföra vår affärsplan som planerat med flertalet produktlanseringar med ökad tillväxt som följd, säger Mads Fiig, vd Brainreader.

Brainreader är ett Life Science-bolag med huvudkontor i Danmark som grundades 2011. Bolaget har utvecklat en patenterad medicinsk mjukvara Neuroreader™ som analyserar och tolkar MRI-hjärnskanningar. Mjukvaran anses vara i framkant på marknaden på grund av den mycket utförliga och exakta analysrapporten.

Läs mer om Brainreader

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!