Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Authentico ska öka tillväxten och lansera CiPHRA globalt

Authentico ska öka tillväxten och lansera CiPHRA globalt

Authentico Technologies ska öka tillväxten och det patenterade CiPHRA-system som har vunnit marknadsacceptans. Bolaget är nu redo att lansera systemet på global skala. För att nå en större marknadspenetration och gynna lanseringen i USA genomför bolaget nu en mindre finansieringsrunda.

– Jag ser en mycket ljus framtid för Authentico. Jag har varit i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och fick mitt första säkerhetsgodkännande i början av 2000-talet då jag arbetade med hårdvara, mjukvara och molnlösningar. Sedan dess har jag aldrig stött på en så unik lösning som CiPHIRA. Jag tror att vår lösning verkligen kan hindra den till synes ostoppbara epidemin av säkerhetsöverträdelser som plågar världen, säger Martin Fabiansson, vd Authentico Technologies.

Stölder av lösenord är ett av de största problemen inom IT-industrin idag. 95 procent av alla intrång offentliggörs aldrig vilket innebär att marknaden är betydligt större än vad allmänheten känner till. Antalet säkerhetsintrång värderas till mer än 1 miljard USD i år, och beräknas öka med 30 procent årligen under de kommande 10 åren.

– Många organisationer har inte tillräckligt hög säkerhetsnivå för att kontrollera överträdelserna och vi på Authentico ser en stor möjlighet att växa på denna enorma marknad.

Med en aggressiv expansionsplan är Martin Fabianssons vision att göra Authentico Technologies till ett bolag med stark tillväxt inför en framtida notering eller exit.

– Vi arbetar med tanken att bli uppköpta alternativt noterade. En annan möjlig väg är att bolaget blir så stort att vi efter en notering har en omsättningen och storlek som gör att vi själva letar efter starka uppköpskandidater som utökar vårt erbjudande inom internetsäkerhet, säger Martin Fabiansson.

Authentico Technologies ska öka tillväxten och är med sitt innovativa USA- och Europapatenterade lösning CiPHRA, positionerat för snabb tillväxt och hög värdering. All onlinekommunikation växer snabbt, och alla måste säkra sin kundbas och dess integritet. Authentico Technologies erbjuder en unik och enkel implementeringsbar plug & play-lösning på en växande marknad.

Läs mer om Authentico Technologies

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!