Nano Textile Solutions Fulltecknad Abarceo Fulltecknad Gigleer Fulltecknad Imitera AB Fulltecknad GLX Analytix Fulltecknad Swiftly Pågår LumeoTech Fulltecknad Nine Casinos AB Fulltecknad Friendbase Fulltecknad Duearity AB Genomförd TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Genomförd Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad

Authentico ökar takten – rekryterar välmeriterad säljchef

Oscar Blenner

Efter höstens utveckling med nyetablerat bolag och kontor i USA samt en första amerikansk referenskund, ökar Authentico takten och rekryterar Oscar Blenner som ny säljchef.

– Mitt uppdrag är att tillsammans med vd Martin Fabiansson etablera flera namnkunniga referenskunder så snart som möjligt och över lag öka bolagets säljinsatser. Under året är planen att rekrytera fler säljare och bygga upp en internationell säljorganisation, säger Oscar Blenner, ny säljchef på Authentico.

Authenticos teknik och erbjudande är ledande inom ”online password protection”, vilket marknaden börjar få upp ögonen för. Även nya säljchefen Oscar Blenner, med bakgrund från bland annat techbolaget Halon och svenska Polestar, förstod storheten i tekniken innan han började.

– När jag förklarade tekniken för olika personer i mitt nätverk, tyckte alla att det var en unik och häftig produkt. Jag blev också övertygad om att tiden var rätt för bolaget att göra anspråk på en marknadsposition.

Det är stora pengar som internetföretag i världen förlorar på dataintrång varje år, dessutom ökar deras budget för olika skydd och säkerhetslösningar.

– Vi har ett licensbaserat erbjudande vilket innebär att investeringen beror på hur stor kundbas företaget vill säkra. I och med att det är en plug and play-produkt går det snabbt att installera. Sammantaget talar allt för att vi under året ska kunna generera bra med intäkter.

Idag har ledningen skarp dialog med drygt 10 välkända, internationella internetföretag och de första namnkunniga referenskunderna är förmodligen bara en till ett par månader bort. Vd Martin Fabiansson:

– Under det halvår som jag arbetat med Authentico har alla jag pratat med bekräftat att vi har ett helt unikt koncept. Vi utvecklar nu även en kompletterande servicemodell där vi erbjuder Ciphra som en molntjänst för de som inte vill sätta in hårdvara i egna system, säger Martin Fabiansson, vd Authentico.

Bli medlem

Registrera dig för ett gratis medlemskap!