Nine Casinos AB Pågår Friendbase Pågår Duearity AB Fulltecknad TIGERQ AB Fulltecknad Brainreader Fulltecknad Colzyx AB Fulltecknad Returnado AB Fulltecknad Lurkware AB Fulltecknad WorkMotions AB Fulltecknad Divide AB Fulltecknad Gradientech AB Fulltecknad Healthy Family Sweden AB Fulltecknad Authentico Technologies AB Fulltecknad Inflight VR Fulltecknad Pharmiva AB Fulltecknad Eliq AB Fulltecknad

Analyst Group kommenterar Duearitys Q2-rapport: ”En spännande höst att se fram emot”

Analyst Group kommenterar Duearitys Q2-rapport: ”En spännande höst att se fram emot”

Analyst Group kommenterar Duearitys halvårsrapport som offentliggjordes 25 augusti 2021. Analysen visar bland annat att utvecklingsarbetet av produkten Tinearity fortskrider enligt plan, och att Duearity har inlett samarbete med en produktionspartner i ett tidigt skede vilket reducerar risken för eventuella problem vid produktionsstart. Sammanfattningsvis är Analyst Group av uppfattningen att utvecklingsarbetet går i fortsatt rätt riktning och att Duearity har en spännande höst att se fram emot.

Duearity har under andra kvartalet fortsatt det tekniska utvecklingsarbetet av bolagets produkt Tinearity, som är inne i sin slutfas. Flertal tekniska delar som design, laddplatta, engångsplåstret och det tekniska innehållet i ljudelementet som ska skicka vitt brus till innerörat är i det närmaste färdigutvecklat.

Duearity har valt att ingå samarbete med Rosti Group för produktion av Duearitys adapters, ett specialutvecklat endagsplåster med clips som syftar till att hålla ljudelementet på plats bakom öronen på dem som lider eller besväras av tinnitus.

Det svenska medicintekniska bolaget Duearity AB utvecklar en unik behandlingsmetod mot tinnitus. Duearity börsnoterades i maj 2021 och handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Läs hela analysen från Analyst Group här.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn